Дерев'яні ліжка фабрики Естелла - це не просто ліжка, це ціла концепція виробництва сучасних, надійних ліжок

Наші ліжка складні, недешеві, але якісні, надійні і сучасні

Проект "Естелла" створювався з нуля, всі рішення, креслення, дизайн моделей, технології. Це означає, що не приймалися на роботу люди з "досвідом", оскільки норми, гости, поняття і підхід до виробництва вони виробили ще з часів СРСР. Саме тому в Естеллі не так як у інших, і ми в захваті від того, що ніхто з конкурентів не може зрозуміти, а навіщо це? А чому так? І можна ж було зробити все по-іншому і набагато простіше або дешевше.. Але ми простих шляхів не шукали, і зробили все так, як з нашої точки зору повинно бути, ми домоглися успіху не дивлячись на критику і сарказм з боку «досвідчених гуру» меблевої справи, про яких досі ніхто не знає. Технологію, яку ми впровадили для отримання невидимих з'єднань широко використовують в США і саме їхніми фрезами робляться Т-подібні замки в ніжках. Виготовлення одного комплекту кріплень включає в себе 8 операцій і обходитися в 5-7 разів дорожче у виробництві, ніж будь-яке інше. Навіть у двоповерхову ліжку "ДУЕТ" ми відмовилися від гвинтів всюди, де тільки це було можливо, не на шкоду міцності !

Ви запитаєте - Чому ми не хотіли зробити простіше або дешевше?

Тому що:

1. Ми хотіли зробити хороші Меблі, а це означає - все повинно бути правильно і красиво, і ми думаємо, що далеко не всі люди в Україні тепер готові жити одним днем і купувати не меблі, а некрасивий мотлох який прослужить лише декілька місяців!

2. Ми вважаємо, що на таких меблях як наші, не повинно бути видно - гвинтів, гайок, пластин та інших кріплень в принципі, це прерогатива дешевого одноразового виробу!

3. Нас би мучили нічні жахи про дерев'яні ліжка, які після складання виглядали б як вагони бронепоїзда ! До речі, є плагіат на наші ліжка "ДУЕТ" і "НОТА" і вони саме так і виглядають!

4. Це повністю виправдане, складне, недешеве, але якісне, надійне і сучасне рішення!

Якщо вам потрібні якісні дерев'яні ліжка, значить, ви потрапили за адресою. Отже:

Телефонуйте (097) 652-20-07, (0352) 52-20-07 або залиште свій номер і ми Вам перетелефонуємо